Vi litar på de pålitliga | Om oss | Tando Lån

Vi litar på de pålitliga

Förtroende är ett ord som används friskt på Tando. Det finns i vårt DNA.

Förtroende mellan oss och våra kunder.
Förtroende mellan låntagare och borgensmän.
Förtroende mellan alla som jobbar på Tando.

Förtroende är viktigt för oss. Men vad menas egentligen med att vi "litar på de pålitliga"?

I huvudsak är det så vår tjänst fungerar.

Om din borgensman (en vän eller familjemedlem) litar på dig och är villig att hjälpa dig med din ansökan, är du för oss pålitlig. Om du, enligt denna definition, är pålitlig, kommer vi att anförtro dig med ett Tandolån.

Våra beslut grundar sig inte på din kredithistorik. Hur du skötte ett lån tre år tillbaka i tiden kommer inte att säga oss mycket om din pålitlighet idag. Vi har därför ett annat tillvägagångssätt.

För oss finns det två saker att ta hänsyn till:

Först och främst – har du råd med återbetalningarna?
När du ansöker om ett Tandolån gör vi upp en detaljerad budgetplan med dig. Vi behöver titta på dina nuvarande utgifter och försäkra oss om du inte skulle hamna i ekonomiska bekymmer på grund av dina återbetalningar till oss.

För det andra – kommer du att betala tillbaka?
Det är här förtroendet kommer in i bilden. Vi tror att dina vänner och familj känner dig bäst och vet om du går att lita på. Om de litar på att du klarar av det ansvar som kommer med ett lån, och att du kommer att sköta återbetalningarna, gör vi också det.

Vi litar på de pålitliga – så enkelt är det!

Vänligen vänta medans vi kontrollerar dina detaljer. Vänligen uppdatera inte sidan och gå inte tillbaka. Om sidan inte uppdateras automatiskt, kontakta oss på +46 10 888 69 24 eller email hej@tandolan.se.