Om Oss | Tando Lån

Om Oss

Mål

Vi tycker att alla pålitliga människor förtjänar kredit till rättvisa och ärliga villkor. Därför har vi skapat en lånetjänst som bygger på gammalt hederligt förtroende. Tando är helt enkelt den typ av långivare vi själva skulle vända oss till.

Varför vi är här

För många är lån en del av livet. Folk lånar pengar till bröllop, företagsinvesteringar, renoveringar, bilköp eller så enkla saker som en ny mobiltelefon. Många kan välja och vraka bland transparenta långivare som erbjuder bra villkor – vilket är superbra.

Men för vissa är alternativen begränsade. Detta beror oftast på tidigare ekonomiska svårigheter eller på att den ekonomiska situationen är ovanlig. Vi gör alla våra misstag och vi tycker inte att någon borde fortsätta att bli straffad för sina tidigare svårigheter.

Vi tycker att alla pålitliga människor förtjänar kredit till rättvisa och ärliga villkor. Och det är precis vad vi är här för att göra.

Att lösa ett problem för riktiga människor

Tando har alla möjliga slags kunder. Den gemensamma nämnaren är att de alla har vänner och familj som litar på dem.

Vi tror att alla människor passar in i någon av dessa fyra rutor:

Befinner du dig i ruta A kan du få ett banklån och har inga problem att betala av det. Du behöver inte Tando och tycker förmodligen att vi är dyra.
Befinner du dig i ruta B får du ta ett banklån, men vi tycker inte att du borde ha den möjligheten. Dina vänner tror inte på att du kommer att betala tillbaka pengarna – och de har förmodligen rätt. Ruta B är vad som skapar lånekris i samhället.
Befinner du dig i ruta C är Tando något för dig. Banksystemet har stängt dörren men vi finns här för att hjälpa dig.
Befinner du dig i ruta D får du varken låna av en bank eller oss. Faktum är att du inte borde låna pengar alls just nu. Dina vänner som känner dig väl är säkert redan lite bekymrade.

"Hur" är lika viktigt som "vad"

Vi vill inte bara bygga upp ett lånebolag, utan ett fantastiskt företag överlag. Vem som helst kan låna ut pengar, men att göra det på rätt sätt är en utmaning.

Vi har därför avgett tio löften som kommer hjälpa oss att skapa ett företag som våra kunder kan älska.

Vänligen vänta medans vi kontrollerar dina detaljer. Vänligen uppdatera inte sidan och gå inte tillbaka. Om sidan inte uppdateras automatiskt, kontakta oss på +46 10 888 69 24 eller email hej@tandolan.se.