Tandos app | Om oss | Tando Lån

Är du pålitlig? Behöver du ett lån? Det finns en app för dig!

Över 80 % av de som besöker vår webbsida gör det från en smartphone, inte från en dator. Det har stor betydelse och säger oss var vår målgrupp finns – i mobilen! Det är dock inte överraskande. Sedan iPhone kom 2007 har vi alla ändrat våra internetvanor och vårt sätt att interagera med de varumärken vi gillar.

Vi är också medvetna om att våra kunder har en långsiktig relation med oss. Den pågår i genomsnitt under tre år. Därför vill vi skapa så bra förutsättningar som möjligt för att du ska kunna hantera ditt lån och hålla kontakten med oss relationen igenom.

Därför känns det superkul att få presentera Tandos app.

Appen är tillgänglig för alla våra kunder som har ett lån hos oss och är den första kontaktpunkten för allt du behöver för att hantera ditt konto 24/7.

Appen riktar sig även till borgensmän. Du kan när som helst kolla status på lånet och se vilka betalningar som gjorts eller hur mycket det är kvar att betala av.

Vi har stora planer på ytterligare förbättringar. Vi vill erbjuda det mest lätthanterliga lånet i världen, så håll utkik efter uppdateringar.

Om du redan är kund hos Tando kan du ladda ned appen här. (Är du inte kund hos Tando men behöver ett lån och tror att vi kan vara rätt för dig, klicka här för att komma igång)

Vi kontrollerar din information. Det tar bara ett ögonblick!