Lån med borgensman upp till 100,000 kr. | Borgensman Lån | Tando Lån

Låna upp till 100 000 kr

Lån baserade på förtroende

Återbetalningar på 398.93 per månad.

29.0% effektiv ränta.

Representativt exempel: Räntan är fast. För ett lån på 40.000 SEK med en 4-årig löptid är den nominella räntan 25.77%. Uppläggningsavgift: 0 kr. Årlig avgift: 0 kr. Månadsavgift: 0 kr. Den effektiva räntan är 29%. Det totala återbetalningsbeloppet: 64,488.96 kr. Månadsbetalning: 1,343.52 kr fördelat på 48 återbetalningar.


Vilka är Tando?

Vi är en långivare med ett lite annorlunda upplägg. Där andra fokuserar på dina tidigare krediter och din kredithistorik, baserar vi istället våra lån på förtroende.

Varför Tando?

Om du får avslag från bankerna trots att du är tillförlitlig och har råd med dina återbetalningar, kan Tando vara rätt val för dig. Vi erbjuder rättvisa, enkla och transparenta lån baserade på förtroende – inte på din ekonomiska historia.

Hur fungerar det?

Ansök online – det tar bara 5 minuter.

Vi skickar en unik länk till dig som din borgensman kan använda för att registrera sig.

Så fort vi har allt vi behöver från er båda betalar vi ut pengarna.

Vem kan låna av oss?

Du kan låna pengar av Tando om du komfortabelt klarar av de månatliga återbetalningarna och har en vän eller familjemedlem som litar på dig och kan ställa upp som borgensman.

Det är ingenting vi bara säger.

Vad är en borgensman?

En borgensman är någon som känner dig – och som litar på dig. Någon som går med på att göra dina månatliga betalningar om du av någon anledning inte skulle klara det själv.

Varför behöver jag en borgensman?

Ibland kan även den bäste få svårigheter att låna pengar på grund av tidigare händelser. Det kan hända vem som helst. För att alla pålitliga människor ska kunna få enkel kredit till schyssta villkor, erbjuder Tando borgenslån.

Ett borgenslån bygger på förtroende och på vad du har råd med idag, inte på din kredithistorik.

Ett borgenslån är upp till tio gånger billigare än ett kortsiktigt lönedagslån.

Dina vänner och familj känner dig bäst och vet om du är pålitlig.

Hur blir jag borgensman?

När låntagarens ansökan gått igenom skapar vi en unik länk till borgensmannen. Allt personen behöver göra är att klicka på länken och registrera sig online – resten sköter vi.

Vänligen vänta medans vi kontrollerar dina detaljer. Vänligen uppdatera inte sidan och gå inte tillbaka. Om sidan inte uppdateras automatiskt, kontakta oss på +46 10 888 69 24 eller email hej@tandolan.se.